Bulgaria Insurance

Имуществена застраховка Спокоен дом гарантира комфорт и защита

date 30 Март, 2022

Старите хора обичат да казват: „Няма нищо по-хубаво от вкъщи“. На пръв поглед прости думи, които са придобили далеч по-особено значение за много от нас.

Купуването и обзавеждането на собствено жилище е една от най-големите инвестиции, която правим в живота си и трябва да я защитим най-добрия начин.

Едно прекрасно решение е сключването на пакетна застраховка Спокоен дом на България Иншурънс.    

Пакетна имуществена застраховка Спокоен дом гарантира пълна застрахователна защита на вашата къща или апартамент, както и намиращите се в тях покъщина и обзавеждане. Разбира се, за повечето хора тя няма да покрие неприятното усещане от настъпилото събитиe, но ще ги компенсира чрез гарантираното от България Иншурънс обезщетение, без самоучастие, в случай на застрахователно събитие.

Застраховката на вашия дом, независимо дали е къща или апартамент, ви осигурява: защита от пожар, наводнение, щети нанесени от бури и природни бедствия, авария на ВиК, вандализъм. Като допълнително покритие, клиентите могат да добавят и защита от други рискове. Това са: земетресение, кражба, гражданска отговорност за причинени вреди на трети лица при настъпило събитие, счупване на стъкла, късо съединение и токов удар. В цената на застраховката е включена и услугата 24/7 спешна помощ при авария със специализиран изпълнител, който да разреши проблема възможно най-бързо.

Основно предимство на пакетната застраховка Спокоен дом, предлагана от България Иншурънс, е конкурентната цена и фактът, че не се изисква предварителен опис и оценка на движимото имущество. Цената се формира според избраните от клиента комбинация от покрити рискове и ниво на застрахователна сума ( 6 нива за недвижимо имущество и за движимо имущество). Тя е по джоба на всеки. Предоставя свобода, клиентът сам да избере застрахователната сума, за която да бъде застраховано имуществото, заедно с обзавеждането в него. И включва възможността да я сключи бързо и удобно изцяло онлайн.

За още по-голямо удобство, клиентите, сключили пакетна застраховка Спокоен дом, могат да заявяват застрахователна претенция, освен на място в офис на Компанията и онлайн, като след завеждане на претенцията ще бъдат потърсени от експерт на компанията.

Благодарение на ниската цена, широката гама от покрити рискове, сключвайки пакетна застраховка Спокоен дом защитаваме своето жилище, без това да наруши семейния бюджет. 

Bulgaria Insurance

Вижте още...

Как да действаме при първи симптоми на заболяване?

6 Декември, 2022

Последните години ни научиха на много уроци. Най-важният от тях е как да опазим близките си и себе си. Има обаче и други въпроси, които чакат своя отг [...]

Прочети още

Сигурност и спокойствие по време на учебната година

9 Септември, 2022

Тази учебна година започва с по-малко неизвестни от последните две. Пандемията отшумява. Не се обсъжда старт онлайн. Родителите са спокойни и уверени [...]

Прочети още
Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555