Bulgaria Insurance

Услуги

Онлайн акаунт за клиенти

Създаване на персонален Online акаунт за клиенти по корпоративна здравна застраховка „България Здраве“

За целта е необходимо да се регистрирате в е-платформата на ЗК България Иншурънс АД, достъпна през bulgariainsurance.bg/вход за клиенти. След успешна регистрация ще имате възможност за:   


ОНЛАЙН ЗАПАЗВАНЕ НА ЧАС ЗА ЛЕКАР

Направете лесно, сигурно и удобно своята заявка за час за преглед при лекар специалист онлайн. Като регистриран потребител, Вие може да посочите удобен ден и час, както и предпочитано лечебно заведение от партньорската мрежа на ЗК България Иншурънс АД. След изпращане и обработка на заявката, в рамките на всеки работен ден в работното време от 9:00 до 17:30 часа Вие ще получи потвърждение за записания час чрез уведомяване по избрания от Вас начин – SMS или E-MAIL известяване.  


ОНЛАЙН ПОДАВАНЕ НА ПРЕТЕНЦИЯ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ

Моля, имайте предвид, че при електронно подаване, всички медицински и финансови документи трябва да са сканирани поотделно и ограничението за размера на файл е 2MB.

РеÐултат с иÐображение Ðа info  Само финансовите документи трябва да бъдат представени в оригинал чрез изпращане на адреса на застрахователя:

1618 София, бул. “България” 110 - B

ЗК България Иншурънс АД


ПРОВЕРКА НА СТАТУС НА ПРЕДЯВЕНИ ПРЕТЕНЦИИ

Проследяване на статуса на предявената претенция, причините за отлагане на пла­щане, частичен или пълен отказ.


SMS И E-MAIL ИЗВЕСТЯВАНЕ

Ще получите безплатно информация чрез SMS или e-mail относно статуса на Вашите искания, изтичането на застрахователната Ви полица, дължими плащания и др.


Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555