Bulgaria Insurance

Услуги

Онлайн акаунт за клиенти

Създаване на персонален Online акаунт за клиенти по здравна застраховкa

За целта е необходимо да се регистрирате в е-платформата на ЗК България Иншурънс АД, достъпна през bulgariainsurance.bg/вход за клиенти. След успешна регистрация ще имате възможност за:   


ОНЛАЙН ЗАПАЗВАНЕ НА ЧАС ЗА ЛЕКАР

Направете лесно, сигурно и удобно своята заявка за час за преглед при лекар специалист онлайн. Като регистриран потребител, Вие може да посочите удобен ден и час, както и предпочитано лечебно заведение от партньорската мрежа на ЗК България Иншурънс АД. След изпращане и обработка на заявката, в рамките на всеки работен ден в работното време от 9:00 до 17:30 часа Вие ще получи потвърждение за записания час чрез уведомяване по избрания от Вас начин – SMS или E-MAIL известяване.  


ОНЛАЙН ПОДАВАНЕ НА ПРЕТЕНЦИЯ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ

Моля, имайте предвид, че при електронно подаване, всички медицински и финансови документи трябва да са сканирани поотделно и ограничението за размера на файл е 2MB. Всички стъпки, които следва да изпълните, за да бъде изцяло онлайн обработена претенцията за щета са подробно описани тук.  


ПРОВЕРКА НА СТАТУС НА ПРЕДЯВЕНИ ПРЕТЕНЦИИ

Проследяване на статуса на предявената претенция, причините за отлагане на пла­щане, частичен или пълен отказ.


SMS И E-MAIL ИЗВЕСТЯВАНЕ

Ще получите безплатно информация чрез SMS или e-mail относно статуса на Вашите искания, изтичането на застрахователната Ви полица, дължими плащания и др.


Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555