Bulgaria Insurance

Услуги

Онлайн застраховка Помощ при пътуване

Застраховка Помощ при пътуване в чужбина осигурява сигурност и защита в случай на злополука или внезапно заболяване, както и обезщетение при непредвидени обстоятелства, които може да възникнат по време на престоя извън страната. Повече информация за покритите рискове може да прочетете тук   

България Иншурънс Ви предоставя възможност за онлайн застраховане при обявени общи условия и Правила за предоставяне на застрахователни услуги от разстояние

Сключете Вашата застраховка Помощ при пътуване за чужбина изцяло онлайн, лесно и удобно в 4 стъпки:

  • Въведете начална и крайна дата на Вашето пътуване, Вашето ЕГН (т.к. премията зависи от Вашата възраст), желаната валута (евро или долари), териториалното покритие на застраховката (Eвропа, цял свят и др.) и причината за пътуването Ви (туризъм, бизнес, спорт и др.)
  • Изберете Вашето покритие
  • Въведете Вашите данни за издаване на полица (може да добавяте и допълнителни лица към полицата)
  • Платете Вашата полица сигурно и лесно с дебитна или кредитна карта (данните за плащането Ви се подават единствено към Борика/Банксервиз и ние нямаме достъп до тях)     

Вашата полица е готова и ще я получите на посочения от Вас e-mail, може да я разпечатате или да я запазите в електронен вариант. Възползвайте се от удобствате на нашето онлайн застраховане.


Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555