Bulgaria Insurance

Представяне

Застрахователна Компания България Иншурънс АД оперира на българския пазар от 2004 година и е един от лидерите в областта на здравното застраховане в България. Дружеството е специализирано в предоставянето най-вече на комплексни здравни услуги, приспособени към нуждите както на корпоративни, така и на индивидуални клиенти.

Застрахователна Компания България Иншурънс АД е един от най-динамично развиващите се застрахователи на пазара и затвърждава позициите си чрез предлагане на иновативни решения в областта на общото застраховане, високо качество на услугите, както и специализирани програми за подпомагане на служители. 

През 2015 година стартира и Онлайн платформата за продажба на застраховкиПомощ при пътуванеИмуществена и Туристическа застраховка. За удобство на клиентите в „движение“, компанията предоставя възможност за легитимиране с дигитална здравна карта на официалната си корпоративна страница - достъп по всяко време, от всяко място, бързо и лесно.


Нашата Мисия   

Нашата основна мисия е да бъдем полезни на бизнеса и на нашите клиенти, чрез предоставяне на практични и работещи застрахователни решения. Дигитализираме процесите по обслужване на клиентите ни с инновативни предложения и лесно достъпни предложения. 


Нашите Ценности   

Ценностите, които изповядваме в нашата работа са:

  • Професионализъм
  • Коректност
  • Експертност
  • Постоянна ангажираност и съпричастност към клиента
  • Иновативност

Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555