Bulgaria Insurance

Партньори

Инвестбанк АД - партньор на Застрахователна Компания България Иншурънс АД

„Инвестбанк“ АД e динамично развиваща се българска банка и доверен и дългосрочен партньор на „Застрахователна Компания България Иншурънс“ АД. Клиентите на банката могат да се възползват от удобството да сключат застраховки Помощ при пътуване, Отмяна на пътуване, Туристическа застраховка в България, Каско на МПС, Злополука, Злополука за учащи и преподаватели, Медицинска застраховка за чужденци в България, Индивидуални здравни застраховки, Имуществени застраховки във всеки един клон на банката в страната. 

Bulgaria Insurance

Teхномаркет Бълагрия ЕАД е най-голямата верига за черна и бяла техника в България, която над 25 години усилено работи, за да отговаря на нуждите на своите клиенти по най-ефективния начин. За допълнително удовлетворение от страна на потребителите, фирмата предлага и пакет от услуги и сервизи, като безплатен транспорт в рамките на града, лоялна карта, допълнителни гаранции, възможност за покупка на стоки на изплащане с удобни месечни вноски и много други. За закупената от Техномаркет техника, може да сключите удължена гаранция, предлагана от „ЗК България Иншурънс“ АД. Предлагат се различни програми за удължаване на производствената гаранция и защита от счупване за +1 и +3 години.

Bulgaria Insurance

Revauxy предоставя професионални софтуерни решения за всички участници в застрахователния клъстер – застрахователни компании, застрахователни брокери, външни експерти, сервизи, доставчици и др. Лидер на пазара с над 25-години опит, задълбочена експертиза и любов към технологиите. SmartClaiMS платформата осигурява бърза, удобна и сигурна онлайн комуникация в цялата екосистема на застрахователния свят през защитена инфраструктура от следващо поколение и съвременни приложения.

Bulgaria Insurance

„Давид транс“ ЕООД е логистична компания притежаваща удостоверение от Пътна агенция за извършване на дейност „ПЪТНА ПОМОЩ“ и „Хладилен транспорт“. За клиентите на ЗК България Иншурънс компанията предлага Денонощна пътна помощ в София, за аварирали автомобили и микробуси на територията на града. Повече за услугите може да прочетете тук

Black Sea Gold Pomorie

BLACK SEA GOLD Pomorie e една изключителна винарна, разположена в района на Поморие, която се слави с бурна история и забележителни винени традиции. Притежава повече от 700 хектара собствени лозя от най-известните класически винени сортове. При нея всички процеси се извършват ръчно – от брането, деликатното отделяне на зрънцата от чепките до прецизното сортиране на напълно здравите и узрели зърна. Част от топ брандовете са Бургас 63, Бургаска мускатова, Поморийска гроздова, серии вина Salty Hills, Pentagram, както и прочутото 33-годишно бренди BLACK SEA GOLD.


Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555