Bulgaria Insurance

Партньори

Инвестбанк АД - партньор на Застрахователна Компания България Иншурънс АД

„Инвестбанк“ АД e динамично развиваща се българска банка и доверен и дългосрочен партньор на „Застрахователна Компания България Иншурънс“ АД. Клиентите на банката могат да се възползват от удобството да сключат застраховки Помощ при пътуване, Отмяна на пътуване, Туристическа застраховка в България, Каско на МПС, Злополука, Злополука за учащи и преподаватели, Медицинска застраховка за чужденци в България, Индивидуални здравни застраховки, Имуществени застраховки във всеки един клон на банката в страната. 

Bulgaria Insurance

Teхномаркет Бълагрия ЕАД е най-голямата верига за черна и бяла техника в България, която над 25 години усилено работи, за да отговаря на нуждите на своите клиенти по най-ефективния начин. За допълнително удовлетворение от страна на потребителите, фирмата предлага и пакет от услуги и сервизи, като безплатен транспорт в рамките на града, лоялна карта, допълнителни гаранции, възможност за покупка на стоки на изплащане с удобни месечни вноски и много други. За закупената от Техномаркет техника, може да сключите удължена гаранция, предлагана от „ЗК България Иншурънс“ АД. Предлагат се различни програми за удължаване на производствената гаранция и защита от счупване за +1 и +3 години.

Samsung Store - партньор на Застрахователна Компания България Иншурънс АД

Samsung Store Bulgaria е официален дистрибутор на Samsung за България. В обектите на Samsung Store Bulgaria, които са разположени в големите търговски центрове в гр. София – Ring Mall, The Mall, Paradise Center и Serdika Center, може да застраховате новопридобити мобилни телефони, таблети, и смарт часовници за период от 12 месеца. Застраховката от "ЗК България Иншурънс" АД покрива: Случайно изпускане/счупване" и "Измокряне", както и "Кражба чрез взлом и грабеж" , включително и от заключено МПС с твърд покрив.

Bulgaria Insurance

Revauxy предоставя професионални софтуерни решения за всички участници в застрахователния клъстер – застрахователни компании, застрахователни брокери, външни експерти, сервизи, доставчици и др. Лидер на пазара с над 25-години опит, задълбочена експертиза и любов към технологиите. SmartClaiMS платформата осигурява бърза, удобна и сигурна онлайн комуникация в цялата екосистема на застрахователния свят през защитена инфраструктура от следващо поколение и съвременни приложения.

Black Sea Gold Pomorie

BLACK SEA GOLD Pomorie e една изключителна винарна, разположена в района на Поморие, която се слави с бурна история и забележителни винени традиции. Притежава повече от 700 хектара собствени лозя от най-известните класически винени сортове. Част от топ брандовете са Бургас 63, Бургаска мускатова, Поморийска гроздова, серии вина Salty Hills, Pentagram, както и прочутото 33-годишно бренди BLACK SEA GOLD.


Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555