Bulgaria Insurance

Решения за всяка ситуация при здравословни проблеми

date 24 Ноември, 2020

Пандемията Covid - 19 промени животът ни за дни с огромен ефект в бъдеще. Тепърва ще виждаме как ще се отрази на живота ни. Всички сме притеснени и не спираме да се интересуваме какви мерки можем да вземем за справяне със ситуацията и най-вече за решения, свързани със защитата на най-ценното за всички нас – именно здравето и живота ни.

В тази статия ще ви запознаем със застрахователните решения, които нашата компания предлага в тази сфера. Основната група застраховки, с които сме изключително популярни сред нашите клиенти, са тези, които осигуряват здравето – на вас и на вашето семейство, на вашите служители. Подобно на другите видове заболявания, като акутни състояния, тежко заболяване, професионално заболяване и пр., инфекциозните заболявания също са включени в отговорността на здравните ни застраховки. Във връзка с динамичното развитие на епидемиологичната обстановка в страната, бихме искали да потвърдим, че здравната ни застраховка „България Здраве“ покрива необходимите консултации, прегледи и лечение при симптоми на настинка, грип или коронавирусна инфекция, включително пневмония до нивото на избраното покритие. Свързани сме с доказани специалисти и професионални медицински центрове на територията на цялата страна. 

Нашата международна здравна застраховка „Здраве без Граници“ също така включва в покритието си консултации, прегледи и лечение при симптоми и установяване на коронавирус както в България, така и извън страната, съобразно териториалното покритие на избрания от клиента план. Нашата препоръка е, всеки който се интересува от международно здравно покритие, да се свърже с нашите експерти, които са на разположение да предоставят подробна допълнителна информация за предимствата и спецификите.

Като социално отговорна компания, за която клиентът и неговите потребности са особено важни, следейки събитията от последните месеци, разработихме и пуснахме на пазара специален продукт „Health Protect+“, с покрития в случай на евентуални здравословни проблеми и събития настъпили следствие на заболявания с инфекция от коронавирус.

Макар краят на пандемията все още да е далеч, започнахме малко по-малко да свикваме с т.нар. „новото нормално“ и подновихме пътуванията в чужбина. Адаптирайки се към постоянно променяща се ситуация, за спокойствие за пътешествениците, или за тези, на които им се налага да пътуват служебно, включихме в покритието по застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“, преглед и тестване при съмнение за коронавирусна инфекция при необходимост.

За да получите надеждна и компетентна информация за застрахователните решения, които предлагаме, не се колебайте да се свържете се с наш експерт. Консултациите са безплатни и ще ви дадат възможност предварително да се запознаете в детайли с покритите и изключени рискове, отлагателните периоди или самоучастия, за да може да изберете продукт, който отговаря на вашите потребности.

Пожелаваме ви да сте здрави и оставаме на разположение при необходимост от експертен съвет или подкрепа.

Bulgaria Insurance

Вижте още...

Как да действаме при първи симптоми на заболяване?

6 Декември, 2022

Последните години ни научиха на много уроци. Най-важният от тях е как да опазим близките си и себе си. Има обаче и други въпроси, които чакат своя отг [...]

Прочети още

Сигурност и спокойствие по време на учебната година

9 Септември, 2022

Тази учебна година започва с по-малко неизвестни от последните две. Пандемията отшумява. Не се обсъжда старт онлайн. Родителите са спокойни и уверени [...]

Прочети още
Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555