Bulgaria Insurance

Ново мобилно приложение

date 8 Октомври, 2015

Bulgaria Insurance

   

Стартира нашето мобилно приложение за твоето спокойствие. Бързо и удобно онлайн застраховане за физически лица и за фирми.

Разработихме мобилно приложение, за да гарантираме спокойствието на теб и твоето семейство. Чрез него можеш бързо да се свържеш с нас при нужда от помощ, да направиш здравни застраховки за теб и твоите близки където и да се намираш и бързо да се идентифицираш при посещение при лекар, да направиш застраховка жилище.

С нашето мобилно приложение не се налага да посещаваш офис за застраховка при пътуване за себе си и своите близки, и не се притеснявай, ако се сетиш за застраховане, на летището в последния момент. Чрез приложението можеш да го направиш за секунди, където и да се намираш, по всяко време.

И още – ако си забравил да направиш застраховка на дома си, а е почивен ден или ти си на почивка, не се притеснявай. С нашето мобилно приложение, можеш да направиш имуществена застраховка когато прецениш, бързо и лесно – без предварителен оглед и опис на имуществото и без физическо посещение на офис.

Вече няма нужда да търсиш и носиш всеки път здравната си карта, когато ти се налага посещение при лекар, защото тя вече е дигитална и е в нашето приложение. Защото онлайн застраховане е оптимизация на целия процес – от сключване до потребяване. Само с един клик ще бъдеш идентифициран и обслужен в над 500 лечебни заведения, бързо и удобно.

Свалете лесно нашето мобилно пиложение за Android или Apple, научето повече тук.

Застрахователно дружество България – БЛИЗО ДО ТЕБ, КОГАТО СЕ НАЛОЖИ.

Чрез нашето мобилно проложение ние сме до теб, когато се наложи. Свържи се с нас лесно и ще получиш подкрепата, която ти е необходима. Седем дни в седмицата, двадесет и четири часа в денонощието имаш бърза връзка с нас, където и да се намираш.


Вижте още...

Подкрепихме Дневен център за деца с увреждания „Св. Врач“

8 Януари, 2024

Служителите на “Застрахователна Компания България Иншурънс”АД подкрепиха Дневен център за деца с увреждания „Св. Врач“ [...]

Прочети още

ЗК България Иншурънс АД успешно разработи и внедри Система за управление на информационната сигурност в съответствие с изискванията на стандарт ISO/IEC 27001:2013

14 Юли, 2023

През месец март 2023 година, „Застрахователно дружество България Иншурънс“ АД успешно разработи и внедри Система за управление на информационната сигу [...]

Прочети още
Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555