Bulgaria Insurance

В подкрепа на бизнеса

date 6 Февруари, 2016

Bulgaria Insurance

   

Застрахователно Дружество България взе участие като бронзов спонсор на Новогодишния прием на Германо – Българската икономическо – търговска камара, който се състоя на 28.01.2016 г.

На събитието бе връчена наградата на Германската икономика в България, чиято цел е да допринесе за по-нататъшното развитие на германо-българските икономически отношения и да се мотивират компаниите за делови контакти с немски партньори. Наградата се присъжда за постижения през 2015 г.

Застрахователно Дружество България подкрепя подобни инициативи, защото те стимулират развитието на бизнеса и дават възможност за обмен на полезен опит.

За компанията:

За последните години ЗАД България е с най-голям дял на пазара на здравни застраховки, по данни на Комисията за финансов надзор.

В същото време, получихме признание като най-динамично развиващото се дружество в този сегмент – медицински застраховки.

„Застрахователно Дружество БЪЛГАРИЯ“ запазва добрите си практики и високото ниво на обслужване при медицинска застраховка „БЪЛГАРИЯ ЗДРАВЕ“ така както го е правило и като здравноосигурителна компания.


Вижте още...

С въвеждането на временни противоепидемични мерки - възползвайте се от онлайн възможността за предявяване на претенция за щета

4 Август, 2022

Въведохме облекчен режим за подаване на застрахователни претенции по корпоративна здравна застраховка „България Здраве“. Запазете себе си и вашите бли [...]

Прочети още

България Иншурънс предоставя възможност на украинските граждани за допълнителна качествена здравна грижа

31 Март, 2022

ЗК България Иншурънс предоставя на украинските граждани, получили постоянна закрила и притежаващи удостоверение за временно пребиваване на територията [...]

Прочети още
Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555