Bulgaria Insurance

В подкрепа на бизнеса

date 6 Февруари, 2016

Bulgaria Insurance

   

Застрахователно Дружество България взе участие като бронзов спонсор на Новогодишния прием на Германо – Българската икономическо – търговска камара, който се състоя на 28.01.2016 г.

На събитието бе връчена наградата на Германската икономика в България, чиято цел е да допринесе за по-нататъшното развитие на германо-българските икономически отношения и да се мотивират компаниите за делови контакти с немски партньори. Наградата се присъжда за постижения през 2015 г.

Застрахователно Дружество България подкрепя подобни инициативи, защото те стимулират развитието на бизнеса и дават възможност за обмен на полезен опит.

За компанията:

За последните години ЗАД България е с най-голям дял на пазара на здравни застраховки, по данни на Комисията за финансов надзор.

В същото време, получихме признание като най-динамично развиващото се дружество в този сегмент – медицински застраховки.

„Застрахователно Дружество БЪЛГАРИЯ“ запазва добрите си практики и високото ниво на обслужване при медицинска застраховка „БЪЛГАРИЯ ЗДРАВЕ“ така както го е правило и като здравноосигурителна компания.


Вижте още...

ЗК България Иншурънс АД успешно разработи и внедри Система за управление на информационната сигурност в съответствие с изискванията на стандарт ISO/IEC 27001:2013

14 Юли, 2023

През месец март 2023 година, „Застрахователно дружество България Иншурънс“ АД успешно разработи и внедри Система за управление на информационната сигу [...]

Прочети още

Деветнадесет години ЗК България Иншурънс АД

16 Юни, 2023

Застрахователна компания България Иншурънс АД отбеляза своята 19-годишнина през месец април 2023 година. Развитието на компанията започва през 2004 го [...]

Прочети още
Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555