Bulgaria Insurance

Застрахователно Дружество БЪЛГАРИЯ взе участие в семинар на АПИС

date 7 Юли, 2015

Bulgaria Insurance

   

На 03.07.2015 г., Застрахователно Дружество БЪЛГАРИЯ взе участие в организирания от АПИС семинар на тема „Уеднаквяване на съдебната практика по принудителното изпълнение с Тълкувателно решение № 2/2013 на ОСГТК на ВКС” с лектор Борислав Белазелков, председател на Съюза на съдиите в България.

Пред почти 400 юристи, адвокати и представители на съдебната власт, представителите на застрахователя г-жа Светлана Стоянова и г-жа Адриана Василева разказаха за дружеството, за някои предимства и ползи от сключване на здравна застраховка, и споделиха защо Застрахователно акционерно Дружество БЪЛГАРИЯ е лидер на този пазар в България.

Благодарим на нашите партньори от АПИС за предоставената възможност и перфектната организация на семинара!

Застрахователно Дружество БЪЛГАРИЯ стартира своята дейност преди повече от 10 години, през 2004-та година, като Здравноосигурителна Компания БЪЛГАРИЯ ЗДРАВЕ. Вече повече от десетилетие предлагаме услуги в сферата на здравното застрахиване, а от няколко години и в общото имуществено застраховане, сключване на индивидуална здравна застраховка, туристически застраховки, и др.


Вижте още...

България Иншурънс със стабилен ръст на премийния приход за 2018

25 Март, 2019

За поредна година в сегмента здравно застраховане „Застрахователна компания България Иншурънс“ АД e сред лидерите на общозастрахователния пазар с 21% [...]

Прочети още

България Иншурънс: Официален партньор на конкурса „Мениджър на годината 2018“

14 Ноември, 2018

Светла Колева връчи специална грамота за висши постижения в мениджмънта на Данчо Данчев, Председател на УС на Дженерали Застраховане [...]

Прочети още
Login Search call
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555