Bulgaria Insurance

Нова услуга в удобство на нашите клиенти: Онлайн записване на час за лекар

date 23 Януари, 2018

Клиентите на Застрахователно дружество България вече ще могат да си запазят час онлайн за преглед при лекар специалист

С цел постоянно подобряване качеството на обслужване, Застрахователно дружество България предоставя нова услуга за клиентите си по здравна застраховка „България Здраве”. Считано от 22-ри януари всеки клиент с активна полица, може да направи лесно, сигурно и удобно своята заявка за час за преглед при лекар специалист онлайн, през потребителския уеб портал (bulgariainsurance.bg - вход за клиенти).

В заявката си клиентът може да посочи удобен за него ден и час, както и предпочитано лечебно заведение от партньорската мрежа на Застрахователно дружество България.

   

След изпращане и обработка на заявката, в рамките на работното време (от 9:00 до 17:30 ч. всеки работен ден от седмицата), клиентът ще получи потвърждение за записания час чрез уведомление по избрания от него начин – по електронна поща или чрез смс.

Новата услуга улеснява достъпа на клиентите до възможността да запишат час дори в периодите на пиково натоварване на Центъра за обслужване на клиенти, когато често се налага изчакване на телефонните обаждания или забавяне на писмени отговори. Освен удобство, не на последно място онлайн заявката осигурява и дискретност, тъй като на клиентите няма да им се налага да обясняват на глас своите здравословни проблеми, ако се намират на работното място.

Застрахователно дружество България ще продължава да разработва и имплементира нови полезни функции и комуникационни канали, които да осигуряват навременното, гъвкаво и качествено обслужване на настоящите и потенциални клиенти на компанията.

Bulgaria Insurance

Вижте още...

ЗК България Иншурънс АД успешно разработи и внедри Система за управление на информационната сигурност в съответствие с изискванията на стандарт ISO/IEC 27001:2013

14 Юли, 2023

През месец март 2023 година, „Застрахователно дружество България Иншурънс“ АД успешно разработи и внедри Система за управление на информационната сигу [...]

Прочети още

Деветнадесет години ЗК България Иншурънс АД

16 Юни, 2023

Застрахователна компания България Иншурънс АД отбеляза своята 19-годишнина през месец април 2023 година. Развитието на компанията започва през 2004 го [...]

Прочети още
Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555