Bulgaria Insurance

Нова услуга в удобство на нашите клиенти: Онлайн записване на час за лекар

date 23 Януари, 2018

Клиентите на Застрахователно дружество България вече ще могат да си запазят час онлайн за преглед при лекар специалист

С цел постоянно подобряване качеството на обслужване, Застрахователно дружество България предоставя нова услуга за клиентите си по здравна застраховка „България Здраве”. Считано от 22-ри януари всеки клиент с активна полица, може да направи лесно, сигурно и удобно своята заявка за час за преглед при лекар специалист онлайн, през потребителския уеб портал (bulgariainsurance.bg - вход за клиенти).

В заявката си клиентът може да посочи удобен за него ден и час, както и предпочитано лечебно заведение от партньорската мрежа на Застрахователно дружество България.

   

След изпращане и обработка на заявката, в рамките на работното време (от 9:00 до 17:30 ч. всеки работен ден от седмицата), клиентът ще получи потвърждение за записания час чрез уведомление по избрания от него начин – по електронна поща или чрез смс.

Новата услуга улеснява достъпа на клиентите до възможността да запишат час дори в периодите на пиково натоварване на Центъра за обслужване на клиенти, когато често се налага изчакване на телефонните обаждания или забавяне на писмени отговори. Освен удобство, не на последно място онлайн заявката осигурява и дискретност, тъй като на клиентите няма да им се налага да обясняват на глас своите здравословни проблеми, ако се намират на работното място.

Застрахователно дружество България ще продължава да разработва и имплементира нови полезни функции и комуникационни канали, които да осигуряват навременното, гъвкаво и качествено обслужване на настоящите и потенциални клиенти на компанията.

Bulgaria Insurance

Вижте още...

Николай Логофетов връчи грамота за висши постижения в мениджмънта на Доброслав Димитров от Империя Онлайн

6 Ноември, 2019

На 4-ти ноември в Софийската опера и балет се състоя тържествената церемония по връчването на наградите на списание „Мениджър“. Николай Логофетов, Пр [...]

Прочети още

България Иншурънс – партньор на дванадесетото издание на конкурса „Мениджър на годината“

7 Октомври, 2019

За трета поредна година България Иншурънс е партньор на списание „Мениджър“ и подкрепя провеждането на един от най-престижните конкурси в страната – „ [...]

Прочети още
Login Search call
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555