Bulgaria Insurance

5-те причини всеки да си направи семейна здравна застраховка

date 11 Септември, 2019

Bulgaria Insurance

   

Няма нищо по-хубаво от здравото и щастливо семейство. Но всичко се случва и човек изпада в различни ситуации, за които е добре да бъде подготвен. Нуждата от медицинска намеса е една от тях. Често си казваме, че нищо лошо няма да стане и забързани в ежедневието пропускаме да обърнем внимание на грижата за нашето здраве. Но рано или късно на всеки му се налага да посети специалист по една или друга причина, дори само за профилактика. За да осигуриш спокойствие и сигурност на най-важните за теб хора, помисли от рано и направи здравна застраховка. По този начин, когато и да се наложи, няма да разчиташ на случайността и късмета, а ще си подготвен по най-добрия начин. Имаме 5 причини, с които да те убедим да предприемеш тази стъпка още сега.

Избираш сам специалиста, който да посетиш

Стандартната здравна осигуровка дава възможност за посещение при лекарите, които работят с НЗОК. Но много специалисти, които практикуват в частни кабинети, не предоставят този вариант и съответно прегледът и лечението се заплащат отделно от пациента. С допълнителна здравна застраховка, това вече няма да бъде проблем за теб и семейството ти, защото тя поема посещението при избран от теб лекар, без допълнителни разходи.

Подготвен си в случай на нужда от болнично настаняване

Болничният престой плаши много хора, но за съжаление, при по-тежко състояние, хоспитализацията е единственото решение. Тя често е свързана с много на брой допълнителни разходи за пациента, които не се поемат от здравната каса. Тук отново на помощ идва здравната застраховка, която покрива престоя, консумативите, различни хирургични манипулации и избор на екип при необходимост от оперативна интервенция.

Допълнителна грижа след болничния престой

В определени случаи следболничната помощ и правилното възстановяване са толкова важни, колкото и самото лечение. Когато имаш здравна застраховка, си осигуряваш достъп до адекватна помощ в този период, както и достъп до медицински сестри, рехабилитатори и други. Тези висококвалифицирани специалисти ще се погрижат за пълното възстановяване на теб или твоите близки и ще спомогнат за успешното преодоляване на този труден период.

Профилактични прегледи

Дори да не се наложи по-сериозна намеса, отговорност на всеки човек е да следи здравословното си състояние и да посещава редовно годишните профилактични прегледи. Това обикновено е дълъг и доста усложнен процес, свързан с посещение при личния лекар и в последствие на конкретните специалисти. Можеш спокойно да улесниш всичко това със здравна застраховка. С нея можеш директно да се насочиш към желания лекар и да проведеш своите прегледи – лесно и без излишно губене на време.

Улеснени посещения при зъболекар

Както всички знаем, никой не обича да посещенията при зъболекар. Освен, че е неприятно, може да ни излезе и доста скъпо. В стандартната здравна осигуровка почти не са включени стоматологични интервенции, което създава доста главоболия, поради честото отлагане на проблема, докато той не стане наистина сериозен. С допълнителното покритие „Дентална помощ“ на здравната застраховка от България Иншурънс дори този неприятен момент ще бъде максимално улеснен и ще си спестиш много грижи и главоболия.

Не отлагай и не разчитай на късмета. Инвестирай във важните неща и се погрижи за здравето на твоето семейство още днес. Лесно, бързо и удобно – можеш да изпратиш запитване за оферта онлайн на сайта на България Иншурънс.


Вижте още...

Планина или море - застраховай своето спокойствие

16 Май, 2022

Когато планираме своето пътешествие, е добре да помислим и към багажа си да добавим и спокойствие с Туристическа застраховка за България като инвести [...]

Прочети още

Великденски празници с настроение

21 Април, 2022

В настъпващите празнични дни ни очаква идеалното време за почивка, за семейството, за децата и за хубавото настроение. А за вашите спокойни празници [...]

Прочети още
Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555