Bulgaria Insurance

Безплатни онлайн консултации с лекар

date 11 Март, 2021

България Иншурънс и Healee стартираха нова услуга – безплатни онлайн консултации с лекари от над 50 специалности в повече от 40 болници и клиники. 

Повече от година след началото на COVID-19 пандемията, е ясно, че новопридобитите ни навици ще променят до голяма степен важни дейности от ежедневието на всеки един от нас.

Здравеопазването е една от сферите, която не само беше най-важна за човечеството в последните месеци, но сякаш претърпя и най-много промени. Една от най-значимите технологични иновации, които помогнаха на грижата за здравето в световен мащаб в последната година, бе скоростното развитие на телемедицината като надежден и предпочитан начин за комуникация с лекари специалисти.

В ситуация на локдаун и в условия на социална изолация, когато всеки от нас се опитваше да сведе до минимум излизането от вкъщи и срещите с други хора, онлайн консултациите между лекар и пациент се превърнаха във важен фактор за получаване на необходимите медицински грижи в случаи на здравословен проблем.

Нещо повече – според различни глобални проучвания, в близо 80% от случаите, възможностите, които телемедицината предоставя за комуникация, са били достатъчни, за да могат специалистите да предоставят качествена здравна помощ, най-вече в първоначалния етап и при диагностициране/разчитане на резултати от изследвания. Има и специалности като психотерапия, при които е съвсем нормално дори същинското лечение да е отдалечено.


Подобна е и ситуацията в България – един от предпочитаните начини за комуникация между лекар и пациент в последните месеци бе Healee – най-голямата българска платформа за телемедицина и онлайн консултации. Технологичният стартъп, бележи над 1000 %ръст в основните си показатели през 2020 г., привлече инвестиции от няколко фонда и вече работи в държави като САЩ, Великобритания, Австралия, ОАЕ и др.

Едни от първите, които се възползваха от иновациите на телемедицината у нас са активните градски хора, които са свикнали с навлизането на технологиите в ежедневието си, социално отговорни са и се грижат за своето здраве и това на близките си.

Ето защо, България Иншурънс, в партньорство с Healee, вече предоставя на клиентите си по здравни застраховки, както групови, така и индивидуални, услугата ТелеДок©. Здравните планове ви дават връзка с повече от 1700 от най-добрите лекари в България от над 50 различни специалности, практикуващи в над 40 от най-големите болници и клиники у нас.

Клиентите на България Иншурънс могат да използват безплатно услугите и технологичните решения в Healeе. Платформата е изключително лесна за употреба със 100% напълно защитена технология, която запазва медицинската информация, единствено между пациента и лекуващия го специалист.

Погрижете се за своето здраве и това на близките си, когато и където имате нужда!

Ето и как да се възползвате от новата ни услуга в 4 лесни стъпки:

  • Регистрирайте се в Healee: https://www.healee.com/bg/patients/get-healee
  • В профила си, в секцията Ваучер, въведете номера на здравната си карта, издадена от България Иншурънс.
  • Намерете лекаря, от който имате нужда - потърсете го по име или изберете лекар по специалност
  • Стартирайте безплатната си онлайн консултация

Ако имате допълнителни въпроси или се нуждаете от съвет, не се колебайте да се свържете с еспертите на България Иншурънс на health@bulgariainsurance.bg

Bulgaria Insurance

Вижте още...

Как да действаме при първи симптоми на заболяване?

6 Декември, 2022

Последните години ни научиха на много уроци. Най-важният от тях е как да опазим близките си и себе си. Има обаче и други въпроси, които чакат своя отг [...]

Прочети още

Сигурност и спокойствие по време на учебната година

9 Септември, 2022

Тази учебна година започва с по-малко неизвестни от последните две. Пандемията отшумява. Не се обсъжда старт онлайн. Родителите са спокойни и уверени [...]

Прочети още
Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555