Bulgaria Insurance

Здравната застраховка осигурява спокойствие в семейството и устойчивост на бизнеса

date 24 Април, 2020

Bulgaria Insurance

   

Често казваме, че ЗДРАВЕТО е най-ценният ресурс на човека, на семейството, дори на бизнеса. Доброто здраве дава възможност да преодолеем без особени сътресения ред други предизвикателства и трудности. То ни крепи и дава спокойствие.

В световен мащаб се появи нов остро заразен вирус, които изненадващо бързо се превърна в пандемия. Този вирус покосява цели семейства, поставя под карантина населени места, прескача от континент на континенти драстично ограничи глобалното движение. Очевадно вирусът не подбира своите жертви по образование и социален статус. Появи се и на круизни лайнери, които са изключителна запазена марка за лайфстайла на високата средна класа.

Безпрецедентното време, в което живеем, драматично промени ежедневието ни и приоритетите ни. Има несигурност за утре: за здравето и безопасността на нашите семейства и приятели, за работата ни, за екипите ни, за оцеляването на бизнеса ни.

За неопределен период от време нямаме друг избор, освен да живеем с трудни за измерване и за овладяване рискове на всички нива - здравни, икономически и социални.

Застрахователна компания България Иншурънс следи с тревога тези явления. Предлагаме релевантни продукти и застрахователни решения, които да защитят нашите клиенти в различни ситуации и обстоятелства.

Ето защо препоръчваме да се запознаете със здравна застраховка „България Здраве”. Чрез нея вие, вашето семейство имате достъп до лечебни заведения и медицински специалисти, доказали професионалните си качества. Вие имате възможност също така да избирате и конфигурирате покритията по вашата спрямо вашите индивидуални нужди: болнична медицинска помощ, приемане и настаняване в болнични заведения, консултация, диагностика и лечение и не на последно място хирургически операции.

От друга страна някои от вас, като социално отговорен работодател, предоставяйки на служителите във вашата фирма групова застраховка „България Здраве“, инвестирате в устойчивостта на своя бизнес. Имаме контакти в цялата стана и застраховката гарантира комплексно и качествено медицинско обслужване дори в отдалечените офиси на вашата фирма. Грижата за здравето и осигуряването на доверен медицински персонал, който се грижи трайно за него, е в основата на далновидната превенция на ползване на дългосрочни болнични в един по-нататъшен етап. В настоящия труден период освен грижата за физическото здраве, от съществено значение е и поддържането на психичното здраве и благосъстояние на служителите. С програмата за подпомагане на служители, която е част от здравна застраховка „България ЗДРАВЕ“, можете да сте сигурни, че служителите ви ще получат също така и достъп до висококвалифицирани експерти в областта на психичното здраве, които ще помогнат за овладяване на повишените нива на стрес и тревожност, за преодоляване на личните и назряващи социално-икономически проблеми, които биха изпитали членовете на вашия екип. Често пъти човешкият аспект и подкрепа, която предлагате на вашия персонал в извънредни ситуации, се оказват ключови за ефективно възстановяване на личността, екипа и бизнеса.

Въпреки положителната ни нагласа, понякога нещата в живота се случват така, както изобщо не сме планирали или очаквали. Това, което можем да направим, е да подходим отговорно и да сe погрижим за нашето здравето, както и това на нашето семейство или екип.

Информация относно покритията и възможностите, които се предлагат на застрахованите лица може да разгледате тук. Застраховката покрива ползване на широк спектър от медицински услуги и лечение под формата на абонамент или възстановяване на направените разходи до посочените лимити.

За онлайн презентация по здравна застраховка „България Здраве“, или при необходимост от допълнителна информация може да се свържете с нас чрез Центъра за обслужване на клиенти на телефон 0700 13 555 или на еmail: health@bulgariainsurance.bg


Вижте още...

Как да действаме при първи симптоми на заболяване?

6 Декември, 2022

Последните години ни научиха на много уроци. Най-важният от тях е как да опазим близките си и себе си. Има обаче и други въпроси, които чакат своя отг [...]

Прочети още

Сигурност и спокойствие по време на учебната година

9 Септември, 2022

Тази учебна година започва с по-малко неизвестни от последните две. Пандемията отшумява. Не се обсъжда старт онлайн. Родителите са спокойни и уверени [...]

Прочети още
Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555