Bulgaria Insurance

Ало, Док© на България Иншурънс свързва хората

date 5 Май, 2020

Bulgaria Insurance

   

В дните на пандемия, имате ли усещането, че светът е спрял? Слушате ли с притеснение мрачните статистики, вместо да се радвате на близките си и да полагате толкова важните грижи за здравето.

Като истински европейци, при забелязан проблем със здравето, българите се обръщат към своя личен лекар или към друг здравен специалист. Медиците се превърнаха в героите на нашето време, пред които ние се прекланяме. Липсват ни срещите с тях, които ни дават сигурност и напътствия за релевантно лечение на възникнало здравословно състояние. Често в последните дни нашите мисли се обръщат към тях. В същото време знаем, че посещението на лекарски кабинет или поликлиника може да ни доведе неприятности и да се заразим.

Нашата застрахователна компания се грижи за вашето спокойствие. Едно от най-популярните ни застрахователни решения: здравна застраховка „България Здраве“ се променя и дава на вас, нашите клиенти това, от което имат нужда в настоящата ситуация – достъп до медицински консултанти.

Новата услуга на България Иншурънс - Ало, Док©, осигурява достъп до онлайн медицински консултации и съвети. Чрез нея по време на извънредното положение и необходимостта за запазване на физическа дистанция, ние се надяваме да компенсираме ограниченият достъп на нашите клиенти до голяма част от медицинските заведения и специалисти в България.

Ало, Док© осигурява телефонен и онлайн достъп до съвет и препоръка от медицински консултант по здравни въпроси, и спестява време, притеснения и средства. Обадете се и споделете своите здравословни проблеми или определени симптоми, които са се появили при вас и ви смущават.

От другата страна във ваша подкрепа ще застанат нашите квалифицираните медицински експерти. Комуникационните канали са телефон или електронна поща. Опишете своя проблем и след приемане на заявката с вас ще се свърже наш консултант за организиране в подходящо за вас време и начин провеждането на консултацията. Всички телефонни разговори се провеждат при пълна конфиденциалност.

Услугата Ало, Док© не замества вашия личен лекар или съответния медицински специалист, не може да бъде използвана за диагностициране на заболяване или лечение, не предписва лекарства. Чрез нея вие получавате съвет и консултация за конкретни заболявания и състояния, насочване към правилния специалист според симптомите, които описвате.

Ние се грижим за Вашето здраве, защото вие избрахте България Здраве.


Вижте още...

Как да действаме при първи симптоми на заболяване?

6 Декември, 2022

Последните години ни научиха на много уроци. Най-важният от тях е как да опазим близките си и себе си. Има обаче и други въпроси, които чакат своя отг [...]

Прочети още

Сигурност и спокойствие по време на учебната година

9 Септември, 2022

Тази учебна година започва с по-малко неизвестни от последните две. Пандемията отшумява. Не се обсъжда старт онлайн. Родителите са спокойни и уверени [...]

Прочети още
Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555