Bulgaria Insurance

Информация при необходимост от Спешна помощ

date 1 Февруари, 2019

Информация при необходимост от Спешна    

помощ

Спешната медицинска помощ е изцяло приоритет на държавата. Включва всички медицински дейности, насочени към възстановяване на остро настъпили живото застрашаващи нарушения, напр. тежки травми, инфаркти, инсулти, изгаряния, отравяния, счупвания и т.н. В тези случаи се свържете незабавно снационалния телефон за спешна помощ 112.

Самонасочилите се към спешните кабинети пациенти, за които след прегледа се установи, че НЕ са били в спешно състояние (и са насочени за домашно лечение или за планова хоспитализация), следва да заплатят стойността на медицинските услуги (прегледи, изследвания, манипулации, т.н.), които са извършени при диагностицирането им, в т.ч. и стойността на манипулацията по вземане на кръв за изследване.   

В услуга на нашите клиентите тук предоставяме полезни връзки, които ще улеснят достъпа до актуална и пълна информация. Линковете от сайта www.bulgariainsurance.bg към съответните интернет страници представляват единствено препоръка и източник на допълнителна информация.   

Информация за Центровете за спешна помощ в цялата страна може да намерите тук


Вижте още...

Информация и телефони за връзка предвид разпространението на вирусната епидемия COVID-19

2 Април, 2020

В услуга на нашите клиенти тук предоставяме полезна информация за основните канали, на които може да се информирате, както и да получите помощ по въп [...]

Прочети още

Често задавани въпроси за Covid-19

27 Март, 2020

В продължение на нашите грижи за Вас се обърнахме към специалисти, които да обобщят и да дадат отговори на често задавани въпроси относно пандемичния [...]

Прочети още
Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555