Bulgaria Insurance

Имуществена застраховка „България дом“ с 20% отстъпка за всички наши клиенти

date 31 Август, 2023

Имуществена застраховка „България дом“ с 20% отстъпка за всички наши клиенти

   

Внесете спокойствие в дома си - застраховайте го срещу пожар, мълния, експлозия, имплозия; природни бедствия; лична злополука; щети на движими вещи по време на транспорт при смяна на адреса; развала на продукти при авария/прекъсване на ел. захранване на хладилна техника; счупване на вътрешни стъкла, керамични плотове на печки, санитарен фаянс, аквариуми и много други събития, които ще ви представим, при интерес.

Свържете се с наш представител и получете 20% отстъпка при сключване на имуществена застраховка България дом до края на месец ноември 2023 год.

Какви са предимствара на застраховка България дом?

  • Лесно определяне на премията на база квадратурата на жилището
  • без предварителен оглед и опис
  • получавате бързо, качествено и персонално обслужване

В рамките на промоционалната кампания, която продължава от 01.09.2023 год. до 30.11.2023 год., вие, като наши клиенти имате възможност да сключите застраховка България дом по най-удобния за вас начин. Ето как може да се случи това:

С настоящата промоция, Застрахователна компания България Иншурънс предоставя възможност на всички да осигурят защита на своя дом на разумна цена. Широкото покритие и преференциалните премийни ставки са идеална възможност да инвестирате в спокойствие. Ще ви притесняват по-малко непредвидени събития, ежедневни рискове и опасности.

Нашите експерти са на разположение за въпроси. За допълнителна информация и изготвяне на ценови предложения спрямо вашите потребности – свържете се с нас!   


Вижте още...

Предложение за месец октомври: Купете уред онлайн от Техномаркет и ще получите 10% отстъпка от застраховката. Важи за Гаранция+, Гаранция+ Gold и Smart Techno Care

9 Октомври, 2023

Само за периода от 02.10 до 31.10.2023 год. всеки клиент закупил онлайн уред в сайта на Техномаркет ЕАД получава – 10% отстъпка от цената на застрахов [...]

Прочети още

Имуществена застраховка „България дом“ с 20% отстъпка за всички наши клиенти

31 Август, 2023

Внесете спокойствие в дома си - застраховайте го срещу пожар, мълния, експлозия, имплозия; природни бедствия.; лична злополука; щети на движими вещи п [...]

Прочети още
Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555