Bulgaria Insurance

20% отстъпка при сключване на застраховка Гаранция+, Гаранция+ Gold и Smart Techno Care за закупен уред в магазините на Техномаркет ЕАД

date 30 Юни, 2023

Bulgaria Insurance

   

Само през месец юли може да се възползвате от нашето специално промоционално предложение -20% отстъпка от цената на застраховка Гаранция+, Гаранция+ Gold и Smart Techno Care при покупка на уред от „Техномаркет“ ЕАД.

В периода на кампанията, от 01.07.2023 г. до 31.07.2023 г., всеки потребител има възможност да се възползва от предложението за получаване на отстъпка в размер на 20% за застрахователните продукти Гаранция+, Гаранция+ Gold и Smart Techno Care, предлагани от „ЗК България Иншурънс“ АД.

И трите застрахователни продукта предоставят възможност за удължаване на производствената гаранция на закупени стоки в магазините на „Техномаркет“ ЕАД или онлайн магазина www.technomarket.bg, за период от +1 или +3 години.

Гаранция+ освен удължаване на гаранцията, осигурява сервизно обслужване на големите електроуреди по възможност във Вашия дом или oт оторизиран за марката сервиз.

Гаранция+ Gold, включва удължаване на гаранцията и обезщетява при кражба, грабеж, късо съединение и токов удар.

Smart Techno Care е иновативен застрахователен продукт, който осигурява допълнителна защита при пълна и частична повреда, случайно намокряне, кражба (включително и от автомобил), късо съединение и токов удар за следните закупени от Вас устройства: телевизори и домашно кино, мобилни телефони, таблети и лаптопи за 12 месеца от датата на покупката.

В зависимост от Вашите нужди и бюджет, можете да изберете най-подходящото застрахователно решение.

Кампанията е валидна за всички магазини на Техномаркет ЕАД и онлайн магазина www.technomarket.bg.

Подробна информация за пълните условия на кампанията може да намерите в магазините на Техномаркет и в онлайн магазина www.technomarket.bg.

Нашите експерти са на разположение за въпроси, допълнителна информация и изготвяне на ценови предложения спрямо Вашите потребности.

   

Екипът на Bulgaria Insurance


Вижте още...

Предложение за месец октомври: Купете уред онлайн от Техномаркет и ще получите 10% отстъпка от застраховката. Важи за Гаранция+, Гаранция+ Gold и Smart Techno Care

9 Октомври, 2023

Само за периода от 02.10 до 31.10.2023 год. всеки клиент закупил онлайн уред в сайта на Техномаркет ЕАД получава – 10% отстъпка от цената на застрахов [...]

Прочети още

Специални отстъпки за всички клиенти на „Инвестбанк“ АД

19 Септември, 2023

„Застрахователна Компания България Иншурънс“ АД предоставя специално за всички клиенти на „Инвестбанк“ АД - 10 % отстъпка при сключване на онлайн зас [...]

Прочети още
Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555