Bulgaria Insurance

Вече е възможна и виртуална консултация за нашите клиенти, заболели с COVID-19

date 26 Ноември, 2020

Основен приоритет на България Иншурънс, особено в настоящите условия, е намирането на решения и услуги, които да продължат да гарантират своевременното обслужване на нашите клиенти, част от които все по-често търсят възможности за здравна консултация от разстояние. Предвид усложняването на извънредната епидемиологична обстановка и новите разпоредби, които влизат в сила от 27-ми ноември, България Иншурънс предоставя още едно решение в полза на клиентите си – онлайн медицински прегледи с възможност за виртуална консултация със специалисти за тези от тях, заболели с COVID-19.

От новата услуга могат да се възползват клиентите ни по здравна застраховка „България Здраве“, закупили допълнително покритие ТелеДок©, както и тези, закупили здравни застраховки Health Care Premium, Health Care Platinum и Health Protect+ (луксозна опция).

Клиенти на България Иншурънс, заболели с COVID-19 с леки или почти никакви симптоми, могат да се свържат за онлайн консултация с квалифициран специалист чрез партньорите ни от онлайн платформата Healee. Този тип консултация е изключително важна, за да може съответният специалист на база описаните симптоми и медицинско състояние да назначи правилното лечение, което да подпомогне по-бързото възстановяване от вирусната инфекция. Разбира се, виртуалната консултация не може дa зaмeни cпeшният ĸaбинeт при влошаване на състоянието, предвид това, че някои интервенции не са възможни във виртуална среда и лeĸapят нямa ĸaĸ дa ги приложи oт paзcтoяниe.

Кopoнaвиpycнaтa пaндeмия пpoмeни нaчинa, пo ĸoйтo клиентите ни търсят бърза и адекватна грижа за здравето си. Чрез използване на възможностите, които тeлeмeдицинaтa пpeдocтaвя, много от тях имат paвeн дocтъп дo ĸaчecтвeнa здpaвнa гpижa, нeзaвиcимo ĸъдe ce нaмиpaт. България Иншурънс се стреми да oтгoвopи aдeĸвaтнo нa нacтoящaтa oбcтaнoвĸa, чрез имплементиране на онлайн диагностиката за проследяване на здравословното състояние и лечение в своите здравни покрития.

Bulgaria Insurance

Важна информация за клиентите, които имат в своите здравни застраховки покритие ТелеДок© - Онлайн консултации с лекар

След регистрация в платформата Healee, за да активирате правата си, трябва само да въведете своя персонален застрахователен номер, изписан на здравната Ви карта по застраховка „България Здраве“ (ако имате включено покрие: Онлайн консултации с лекар), Health Care Platinum, Health Care Premium и Health Protect+.   

За да намерите лекари, които предоставят COVID-19 консултации, изберете „Попитай лекар“ -> „Ковид-19 консултация“.


Вижте още...

С въвеждането на временни противоепидемични мерки - възползвайте се от онлайн възможността за предявяване на претенция за щета

4 Август, 2022

Въведохме облекчен режим за подаване на застрахователни претенции по корпоративна здравна застраховка „България Здраве“. Запазете себе си и вашите бли [...]

Прочети още

България Иншурънс предоставя възможност на украинските граждани за допълнителна качествена здравна грижа

31 Март, 2022

ЗК България Иншурънс предоставя на украинските граждани, получили постоянна закрила и притежаващи удостоверение за временно пребиваване на територията [...]

Прочети още
Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555