Bulgaria Insurance

Важно съобщение за клиенти и партньори на България Иншурънс

date 8 Април, 2021

Уважаеми клиенти и партньори,

Бихме искали да Ви информираме, че поради планирано преместване на централния офис на ЗК България Иншурънс на нов адрес, в интервала от 17:00 часа на 09.04.2021 г. до 24:00 часа на 10.04.2021 г. няма да има достъп до платформата за издаване на застрахователни полици от посредници, до онлайн платформата за обслужване на клиенти по застраховка „България Здраве“, както и до телефонната централа за обслужване на клиенти на Компанията.

При необходимост от съдействие в посочения интервал, може да се свържете с нашите координатори на телефон 0700 12 550, като се идентифицирате, посочвайки трите си имена и номера на Вашата застрахователна здравна карта или номера на Вашата застрахователна полица.

Нашият екип ще направи всичко възможно преместването и стартирането на системите да бъде извършено в максимално кратък срок и се надяваме е-платформите и телефонната централа да бъдат достъпни за Вас преди посочения краен срок.

Предварително благодарим за проявеното разбиране и Ви молим да ни извините за причиненото неудобство.

Екипът на България Иншурънс


Вижте още...

Важно съобщение за клиенти и партньори

22 Юни, 2021

Cъществуващият Фронт офис на ЗК България Иншурънс на бул. „България“ 83 А cе закрива считано от 1-ви юли 2021 г. Ще очакваме нашите клиенти на новия а [...]

Прочети още

Информационно съобщение за клиенти, ползващи електронни рецепти

4 Юни, 2021

Информация за клиенти на България Иншурънс при кандидатстване за изплащане на разходи на предписване на лекарствени продукти чрез електронна рецепта. [...]

Прочети още
Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555