Bulgaria Insurance

Промоционално предложение за вашето безгрижно пътуване

date 20 Април, 2016

Bulgaria Insurance

   

ЗАД БЪЛГАРИЯ даде старт на промоционалната кампания ПЪТУВАЙ БЕЗГРИЖНО“ по застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“, като в навечерието на Великденските и майски празници и настъпващият летен отпускарски сезон предоставя на своите клиенти безплатна застрахователна защита срещу кражба чрез взлом на техния дом, за срока на пътуването им.

Новото покритие „Кражба чрез взлом“ към застраховка при пътуване „Помощ при пътуване в чужбина“ е още една оптимална комбинация от застрахователни покрития, цена и добавена стойност за клиентите на Компанията. То не само осигурява необходимият комфорт и сигурност по време на пътуването през празничните дни или семейната почивка, но и предоставя необходимото спокойствие и застрахователна защита срещу рисковете от обир на дома.

Специалната клауза „Кражба чрез взлом” към застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” покрива:

  • Риска от кражба чрез взлом (съгл. чл. 195, ал 1, т. 3 от НК) на черна и бяла техника без прилагане на опис.
  • Застрахователната сума за това допълнително покритие е 1 000 лв., определена съгласно чл. 389 ал. 1 от Кодекса на застраховането, при което застрахователят обезщетява пълния размер на вредата до застрахователната сума. Допълнителна застрахователна премия по този риск не се дължи.
  • За доказване на основателността на предявена претенция, се представя удостоверение от компетентните органи (МВР / Прокуратура / Съд).
  • Застрахователното покритие важи за адреса, посочен в полицата и е валидно за срока на пребиваване на застрахования с цел туризъм в чужбина, но за не повече от 30 дни.

Клиентите могат да закупят застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ чрез онлайн платформата на Застрахователно дружество България – бързо, лесно, удобно и по всяко време на денонощието или в офисите на Инвестбанк.

ЗАД БЪЛГАРИЯ вярва, че с новото безплатно покритие „Кражба чрез взлом“ по застраховка при пътуване „Помощ при пътуване в чужбина” ще отговори на търсенето на пазара и ще бъде по-полезна на клиентите си и своите партньори в лицето на брокери и туроператорски агенции.


Вижте още...

„Застрахователна Компания България Иншурънс" АД покрепи Планинска Спасителна Служба

10 Април, 2024

В началото 2024 година „Застрахователна Компания България Иншурънс“ АД подкрепи Планинска Спасителна Служба. Дарението беше направено съвместно с наш [...]

Прочети още

ЗК България Иншурънс АД успешно премина одит по Система за управление на информационната сигурност в съответствие с изискванията на стандарт ISO/IEC 27001:2022

18 Март, 2024

През месец март 2024 година, "Застрахователна Компания България Иншурънс" АД премина успешно през ре-сертификационен одит по Система за управление на [...]

Прочети още
Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555