Bulgaria Insurance

България Иншурънс – партньор на конкурса „Мениджър на годината 2020“

date 30 Септември, 2020

Застрахователна компания България Иншурънс за четвърта поредна година е партньор на списание „Мениджър“ и подкрепя провеждането на един от най-престижните конкурси за висши мениджъри в страната – „Мениджър на годината 2020“. На него се отличават лидерите, които създават, прилагат и утвърждават добри управленски практики, включващи високи етични стандарти и обществена отговорност.

На 28-ми септември на официална пресконференция в столичния хотел Хилтън бяха обявени десетте финалисти в 13-то издание на конкурса „Мениджър на годината“. Те бяха избрани сред повече от 40 кандидата от 14 водещи сектора на икономиката, които тази година преминаха успешно във втория етап на надпреварата. Това се базира на безпристрастната оценка по редица показатели по специално разработената за конкурса методология на консултантската компания Делойт България.

Приходите за 2019 г. на управляваните от финалистите компании сумарно са близо 3,5 млрд. лева. Общият брой служители, които осигуряват, са 14 415 спрямо 4937 осигурени лица в компаниите, управлявани от миналогодишните финалисти.

В последния етап от конкурса през октомври екипите на „Делойт България” ще проведат интервюта с всички финалисти, с техните пряко подчинени и партньори. Тези интервюта ще включват оценка на личностните качества на финалистите и ще изготвят 360-градусова оценки, които се валидират от Обществен съвет с безукорен авторитет.

За да достигнат успешните лидерски модели до още по-широка публика, да вдъхновяват и да покажат пътя напред, през тази година МИТ Прес продуцира документален филм, посветен на финалистите, на победителя и на партньорите на конкурса. Филмът ще бъде излъчен в националния ефир на bTV през ноември 2020 г.

Повече информация за финалистите може да прочетете тук

Bulgaria Insurance

Вижте още...

Актуално: Нов облекчен режим за подаване на претенции в удобство на клиентите по застраховка

5 Април, 2022

Считано от 6-ти април 2022 г. се въвежда облекчен режим за подаване на застрахователни претенции по корпоративна здравна застраховка „България Здраве [...]

Прочети още

България Иншурънс предоставя възможност на украинските граждани за допълнителна качествена здравна грижа

31 Март, 2022

ЗК България Иншурънс предоставя на украинските граждани, получили постоянна закрила и притежаващи удостоверение за временно пребиваване на територията [...]

Прочети още
Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555