Bulgaria Insurance

Нов продукт в портфолиото на България Иншурънс: Здравна застраховка Health Protect+

date 26 Август, 2020

Bulgaria Insurance

   

Здравето и благополучието на клиентите са ключов приоритет за България Иншурънс. Предвид извънредната ситуация, породена от разпространението на COVID-19, компанията разработи и предложи на пазара широк спектър от застрахователни решения и услуги, отразявайки новата реалност, пред която е изправена нашата страна.

Здравна застраховка Health Protect+ е един от новите продукти в портфолиото на компанията, който предоставя възможност на потребителите далновидно да планират и да се погрижат за здравето и спокойствието си в случай на евентуални здравословни проблеми, причинени от коронавирусна инфекция, включително COVID – 19.

Здравна застраховка Health Protect+ осигурява:

  • лесен достъп до здравен специалист и лабораторни изследвания при симптоматика
  • финансово обезпечаване при настъпили разходи за прегледи и тестване за коронавирус при хоспитализация
  • дневни пари за болничен престой
  • покритие на разходи за лекарствени средства и медикаменти при домашно лечение, при установено носителство на коронавирус
  • онлайн консултации с лекари и специалисти.

При повишено ниво на стрес и тревожност, породени от евентуални здравословни проблеми, причинени от коронавирусна инфекция, застраховката предоставя и възможност за конфиденциално психологическо телефонно консултиране с лицензирани психолози, за бързо и ефективно овладяване на състоянието.

Застраховката е подходяща както за частни лица (индивидуална или семейна), така и за служители на малки и средни предприятия, организации с нестопанска цел и хора със свободни професии. Тя се предлага в три опции – базова, разширена и луксозна, според избраните лимити и покрития, а срокът на покритие може да бъде от един месец до една година.

Здравна застраховка Health Protect+ предоставя спокойствие и сигурност за решаването на възникнал здравословен проблем, чрез навременни медицински грижи и възможност за прецизна диагностика на вируса при евентуални здравословни проблеми, свързани с коронавирус.

Като социално отговорна Компания и един от лидерите на пазара в предоставянето на социални придобивки, ние от България Иншурънс вярваме че във времена на непосредствена заплаха за здравето и живота, нашата мисия е да бъдем в полза на клиентите ни, осигурявайки адекватна застрахователна защита с висока добавена стойност и експертна помощ“, споделят от ръководството на България Иншурънс. 


Вижте още...

С въвеждането на временни противоепидемични мерки - възползвайте се от онлайн възможността за предявяване на претенция за щета

4 Август, 2022

Въведохме облекчен режим за подаване на застрахователни претенции по корпоративна здравна застраховка „България Здраве“. Запазете себе си и вашите бли [...]

Прочети още

България Иншурънс предоставя възможност на украинските граждани за допълнителна качествена здравна грижа

31 Март, 2022

ЗК България Иншурънс предоставя на украинските граждани, получили постоянна закрила и притежаващи удостоверение за временно пребиваване на територията [...]

Прочети още
Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555