Bulgaria Insurance

Нов продукт в портфолиото на България Иншурънс: Здравна застраховка Health Protect+

date 26 Август, 2020

Bulgaria Insurance

   

Здравето и благополучието на клиентите са ключов приоритет за България Иншурънс. Предвид извънредната ситуация, породена от разпространението на COVID-19, компанията разработи и предложи на пазара широк спектър от застрахователни решения и услуги, отразявайки новата реалност, пред която е изправена нашата страна.

Здравна застраховка Health Protect+ е един от новите продукти в портфолиото на компанията, който предоставя възможност на потребителите далновидно да планират и да се погрижат за здравето и спокойствието си в случай на евентуални здравословни проблеми, причинени от коронавирусна инфекция, включително COVID – 19.

Здравна застраховка Health Protect+ осигурява:

  • лесен достъп до здравен специалист и лабораторни изследвания при симптоматика
  • финансово обезпечаване при настъпили разходи за прегледи и тестване за коронавирус при хоспитализация
  • дневни пари за болничен престой
  • покритие на разходи за лекарствени средства и медикаменти при домашно лечение, при установено носителство на коронавирус
  • онлайн консултации с лекари и специалисти.

При повишено ниво на стрес и тревожност, породени от евентуални здравословни проблеми, причинени от коронавирусна инфекция, застраховката предоставя и възможност за конфиденциално психологическо телефонно консултиране с лицензирани психолози, за бързо и ефективно овладяване на състоянието.

Застраховката е подходяща както за частни лица (индивидуална или семейна), така и за служители на малки и средни предприятия, организации с нестопанска цел и хора със свободни професии. Тя се предлага в три опции – базова, разширена и луксозна, според избраните лимити и покрития, а срокът на покритие може да бъде от един месец до една година.

Здравна застраховка Health Protect+ предоставя спокойствие и сигурност за решаването на възникнал здравословен проблем, чрез навременни медицински грижи и възможност за прецизна диагностика на вируса при евентуални здравословни проблеми, свързани с коронавирус.

Като социално отговорна Компания и един от лидерите на пазара в предоставянето на социални придобивки, ние от България Иншурънс вярваме че във времена на непосредствена заплаха за здравето и живота, нашата мисия е да бъдем в полза на клиентите ни, осигурявайки адекватна застрахователна защита с висока добавена стойност и експертна помощ“, споделят от ръководството на България Иншурънс. 


Вижте още...

„Застрахователна Компания България Иншурънс" АД покрепи Планинска Спасителна Служба

10 Април, 2024

В началото 2024 година „Застрахователна Компания България Иншурънс“ АД подкрепи Планинска Спасителна Служба. Дарението беше направено съвместно с наш [...]

Прочети още

ЗК България Иншурънс АД успешно премина одит по Система за управление на информационната сигурност в съответствие с изискванията на стандарт ISO/IEC 27001:2022

18 Март, 2024

През месец март 2024 година, "Застрахователна Компания България Иншурънс" АД премина успешно през ре-сертификационен одит по Система за управление на [...]

Прочети още
Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555