Bulgaria Insurance

Модерният начин да се погрижим за здравето си

date 19 Май, 2016

Bulgaria Insurance

   

Здраве без граници

Международни здравни планове: най-новото предложение на Застрахователно дружество България в партньорство с AXA PPP healthcare

Застрахователно дружество България и AXA PPP healthcare обявиха официално своето партньорство с лансирането на Здраве без границина стилен коктейл в Гранд хотел София.

Чрез новия здравен продукт, AXA PPP healthcare влиза на българския пазар на здравни застраховки като партньор и презастраховател, а Застрахователно дружество България разширява портфолиото си от здравни продукти с три нови международни нива на покритие. AXA PPP healthcare, е част от АХА Group, един от най-големите и опитни доставчици на застрахователни услуги в света.

„Ние сме изключително щастливи да работим с AXA PPP healthcare, глобален лидер в частното медицинско застраховане с доказан световен опит, открояващ се с висококачествени здравни услуги и впечатляващо клиентско обслужване. С лансирането на „Здраве без граници“ смятаме, че ще отговорим на търсенето на пазара и най-вече ще бъдем от по-голяма полза за клиентите си, което винаги е било наша главна цел” – сподели Пламен Минков, Изпълнителен директор на Застрахователно дружество България.

Международни здравни планове „Здраве без граници“ са разработени в три варианта, според териториалния обхват и общите лимити. Те обезпечават покрития от 500 хиляди до 2.5 милиона евро на година, включващи широк спектър от разходи за болнично и извънболнично лечение, и превенция. Клиентите на „Здраве без граници“ ще могат да се възползват от директен достъп до над 11 000 лечебни заведения от партньорската мрежа на AXA PPP healthcare и ЗАД България, включително и в най-реномираните болници и клиники в България, в Европа и света.

Невероятен плюс на новите здравни планове е и предоставения достъп на застрахованите лица до информационната система на AXA PPP healthcare – Здраве на една ръка разстояние, за експертни консултации и помощ от компетентен специалист 24 часа в денонощието, 365 дни в годината. Независимо, че тази услуга не би могла да замени лекарския преглед, тя предоставя на клиента усещането за комфорт и спокойствие да има постоянна връзка с професионалист по телефона, когато пожелае. Здравните планове гарантират на клиентите лесен достъп до най-подходящите за тях медицински грижи и лечение във всяка точка на света, както и международна спешна медицинска помощ, включително евакуация или репатриране при необходимост.

Структурирани по този начин, международни здравни планове „Здраве без граници“ ще допълнят и балансират по подходящ начин съществуващият портфейл от здравни застраховки на ЗАД България АД, като внасят нови покрития с международен елемент и възможност за по-активно навлизане на дружеството в сегмента на индивидуалните клиенти.


За нас

Застрахователно дружество БЪЛГАРИЯ е специализирано в предоставянето на комплексни здравни услуги, приспособени към нуждите както на корпоративни, така и на индивидуални клиенти. По данни на Комисията за финансов надзор за последните пет години, дружеството е един от лидерите в областта на здравното осигуряване и здравни застраховки в България.

За AXA PPP healthcare

AXA PPP healthcare – един от най- големите и най-опитните доставчици на частни здравни застраховки във Великобритания. AXA PPP healthcare осигурява здравна защита на своите клиенти от 1940г. Днес компанията съставлява английското поделението за здравно застраховане на АХА Group и осигурява покрития за медицинска и стоматологична помощ за физически лица и работодатели, както и услуги свързани с допълнителни придобивки за служителите, включително консултации, трудова медицина и рехабилитация – предоставяни чрез своите специализирани отдели.

За AXA

AXA Group е световен лидер в областта на застраховането и управлението на активи, със 166 000 служители по целия свят, обслужващи 103 милиона клиенти в 64 държави. За 2015 г. съгласно Международните счетоводни стандарти консолидираният премиен приход е €99 милиарда, а печалбата – € 5,6 милиарда. Към 31 декември 2015 AXA управлява активи в размер € 1,363 милиарда. През 2015 Interbrand класира AXA като застрахователна марка №1 в света за седма поредна година.   


Вижте още...

„Застрахователна Компания България Иншурънс" АД покрепи Планинска Спасителна Служба

10 Април, 2024

В началото 2024 година „Застрахователна Компания България Иншурънс“ АД подкрепи Планинска Спасителна Служба. Дарението беше направено съвместно с наш [...]

Прочети още

ЗК България Иншурънс АД успешно премина одит по Система за управление на информационната сигурност в съответствие с изискванията на стандарт ISO/IEC 27001:2022

18 Март, 2024

През месец март 2024 година, "Застрахователна Компания България Иншурънс" АД премина успешно през ре-сертификационен одит по Система за управление на [...]

Прочети още
Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555