Bulgaria Insurance

Модерният начин да се погрижим за здравето си

date 19 Май, 2016

Bulgaria Insurance

   

Здраве без граници

Международни здравни планове: най-новото предложение на Застрахователно дружество България в партньорство с AXA PPP healthcare

Застрахователно дружество България и AXA PPP healthcare обявиха официално своето партньорство с лансирането на Здраве без границина стилен коктейл в Гранд хотел София.

Чрез новия здравен продукт, AXA PPP healthcare влиза на българския пазар на здравни застраховки като партньор и презастраховател, а Застрахователно дружество България разширява портфолиото си от здравни продукти с три нови международни нива на покритие. AXA PPP healthcare, е част от АХА Group, един от най-големите и опитни доставчици на застрахователни услуги в света.

„Ние сме изключително щастливи да работим с AXA PPP healthcare, глобален лидер в частното медицинско застраховане с доказан световен опит, открояващ се с висококачествени здравни услуги и впечатляващо клиентско обслужване. С лансирането на „Здраве без граници“ смятаме, че ще отговорим на търсенето на пазара и най-вече ще бъдем от по-голяма полза за клиентите си, което винаги е било наша главна цел” – сподели Пламен Минков, Изпълнителен директор на Застрахователно дружество България.

Международни здравни планове „Здраве без граници“ са разработени в три варианта, според териториалния обхват и общите лимити. Те обезпечават покрития от 500 хиляди до 2.5 милиона евро на година, включващи широк спектър от разходи за болнично и извънболнично лечение, и превенция. Клиентите на „Здраве без граници“ ще могат да се възползват от директен достъп до над 11 000 лечебни заведения от партньорската мрежа на AXA PPP healthcare и ЗАД България, включително и в най-реномираните болници и клиники в България, в Европа и света.

Невероятен плюс на новите здравни планове е и предоставения достъп на застрахованите лица до информационната система на AXA PPP healthcare – Здраве на една ръка разстояние, за експертни консултации и помощ от компетентен специалист 24 часа в денонощието, 365 дни в годината. Независимо, че тази услуга не би могла да замени лекарския преглед, тя предоставя на клиента усещането за комфорт и спокойствие да има постоянна връзка с професионалист по телефона, когато пожелае. Здравните планове гарантират на клиентите лесен достъп до най-подходящите за тях медицински грижи и лечение във всяка точка на света, както и международна спешна медицинска помощ, включително евакуация или репатриране при необходимост.

Структурирани по този начин, международни здравни планове „Здраве без граници“ ще допълнят и балансират по подходящ начин съществуващият портфейл от здравни застраховки на ЗАД България АД, като внасят нови покрития с международен елемент и възможност за по-активно навлизане на дружеството в сегмента на индивидуалните клиенти.


За нас

Застрахователно дружество БЪЛГАРИЯ е специализирано в предоставянето на комплексни здравни услуги, приспособени към нуждите както на корпоративни, така и на индивидуални клиенти. По данни на Комисията за финансов надзор за последните пет години, дружеството е един от лидерите в областта на здравното осигуряване и здравни застраховки в България.

За AXA PPP healthcare

AXA PPP healthcare – един от най- големите и най-опитните доставчици на частни здравни застраховки във Великобритания. AXA PPP healthcare осигурява здравна защита на своите клиенти от 1940г. Днес компанията съставлява английското поделението за здравно застраховане на АХА Group и осигурява покрития за медицинска и стоматологична помощ за физически лица и работодатели, както и услуги свързани с допълнителни придобивки за служителите, включително консултации, трудова медицина и рехабилитация – предоставяни чрез своите специализирани отдели.

За AXA

AXA Group е световен лидер в областта на застраховането и управлението на активи, със 166 000 служители по целия свят, обслужващи 103 милиона клиенти в 64 държави. За 2015 г. съгласно Международните счетоводни стандарти консолидираният премиен приход е €99 милиарда, а печалбата – € 5,6 милиарда. Към 31 декември 2015 AXA управлява активи в размер € 1,363 милиарда. През 2015 Interbrand класира AXA като застрахователна марка №1 в света за седма поредна година.   


Вижте още...

Преустановяваме продажбата на международни здравни планове Здраве без граници

13 Април, 2023

Информираме Ви, че преустановяваме продажбата на международни здравни планове Здраве без граници. Всички сключени полици продължават действието си до [...]

Прочети още

С въвеждането на временни противоепидемични мерки - възползвайте се от онлайн възможността за предявяване на претенция за щета

4 Август, 2022

Въведохме облекчен режим за подаване на застрахователни претенции по корпоративна здравна застраховка „България Здраве“. Запазете себе си и вашите бли [...]

Прочети още
Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555