Bulgaria Insurance

Ало, Док© - новата услуга на България Иншурънс в условията на COVID-19

date 27 Април, 2020

Bulgaria Insurance

   

Медицински консултации и съвети по телефон или имейл в услуга на нашите клиенти в условията на COVID-19

България Иншурънс разработи нова услуга за медицински консултации и съвети - Ало, Док©предвид условията на извънредна ситуация, породена от разпространението на COVID-19 и ограниченият достъп на нашите клиенти до голяма част от медицинските заведения и специалисти в България. Целта на Ало, Док© е да осигури на клиентите на Компанията бърз и персонален телефонен и онлайн достъп до съвет и препоръка от медицински консултант по здравни въпроси, спестявайки им време, усилия и средства.

Когато имате здравословен проблем или притеснения за определени симптоми, е добре да имате възможност да поговорите с някого. Чрез нашата нова услуга Ало, Док©, създадена в помощ на всеки, който има нужда от неотложна медицинска консултация в настоящата ситуация, нашите клиенти ще имат достъп до професионална информация и съвети, осигурени от квалифицираните ни медицински експерти. Те са на разположение за разговори по телефона, както и чрез е-mail комуникация, да ви изслушат и предоставят препоръка и съвет, касаещ вашите запитвания, независимо дали се тревожите за физически неразположения, ваксинации и други в периода на социална изолация, за общото ви здравословно състояние или това на член от семейството ви. Нашите медицински експерти са на ваше разположение от 10:00 до 16:00 часа от понеделник до петък. Предоставените консултации, независимо дали са направени по телефон или e-mail, са напълно безплатни.

За да ползвате услугата Ало, Док©, е необходимо да се свържете с нас чрез Центъра за обслужване на клиенти на телефон 0700 13 555 или на е-mail: coordinators@bulgariainsurance.bg и да предоставите следната информация:

След приемане на заявката, до час с вас ще се свърже наш консултант за организиране в подходящо за вас време и начин провеждането на консултацията. Всички телефонни разговори се провеждат при пълна конфиденциалност. Обажданията могат да бъдат записвани и/или прослушвани с цел подобряване качеството на обслужване.

Услугата Ало, Док© не е предназначена да замести вашия лекар или съответния медицински специалист, нито може да бъде използвана за диагностициране на заболяване или лечение, както и предписване на лекарства, но чрез нея ние можем да ви предоставим съвет и консултация за конкретни заболявания и състояния, информация за правилния специалист според симптомите, които проявявате, както и да дадем насоки и подкрепа. 


Вижте още...

С въвеждането на временни противоепидемични мерки - възползвайте се от онлайн възможността за предявяване на претенция за щета

4 Август, 2022

Въведохме облекчен режим за подаване на застрахователни претенции по корпоративна здравна застраховка „България Здраве“. Запазете себе си и вашите бли [...]

Прочети още

България Иншурънс предоставя възможност на украинските граждани за допълнителна качествена здравна грижа

31 Март, 2022

ЗК България Иншурънс предоставя на украинските граждани, получили постоянна закрила и притежаващи удостоверение за временно пребиваване на територията [...]

Прочети още
Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555