Bulgaria Insurance

Важно съобщение: До потребителите на здравна застраховка

date 10 Февруари, 2024

 Уважаеми партньори,

Бихме искали да ви уведомим, че считано от 12.02.2024 год., при подаване на претенции за възстановяване на разходи към здравна застраховка „България Здраве“ не се изисква предоставяне на оригинални финансови документи, независимо от размера на сумата в претенцията. Като Застрахователят запазва правото си да изиска оригинални финансови документи при необходимост.   

Завеждането на претенция към здравна застраховка ще се осъществява онлайн в нашия клиентски портал и важни изисквания са:

 • Да се добавят четливи копия на всички документи, част от претенцията - подробно описание на изискуемите документи можете да откриете тук.
 • При копиране на документите, да не се закриват данни от фактура/касова бележка. Документите следва да бъдат представени в отделни файлове.
 •    

  Молим, да уведомите вашите клиенти, които имат здравна застраховка към ЗК България Иншурънс АД.   

     

  Екипът на "ЗК България Иншурънс" АД


  Вижте още...

  Важно съобщение: До потребителите на здравна застраховка

  10 Февруари, 2024

  Уважаеми партньори,Бихме искали да ви уведомим, че считано от 12.02.2024 год., при подаване на претенции за възстановяване на разходи към здрав [...]

  Прочети още

  Важно съобщение: За клиентите по използващи здравна застраховка

  10 Януари, 2024

  Уважаеми клиенти и партньори, Бихме искали да Ви уведомим, че в момента има технически проблем с достъпа до Дигитални здравни карти. Нашите специалист [...]

  Прочети още
  Login Search call EN
  Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
  24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555