Bulgaria Insurance

България Иншурънс отбеляза 15-годишнината си на българския пазар

date 7 Май, 2019

24-ти април 2019 беше специална дата за екипа на България Иншурънс. С празнична вечеря Компанията отбеляза своята 15-та годишнина на българския застрахователен пазар. На събитието присъстваха официални лица, клиенти, партньори, бивши и настоящи служители.

Официалната част беше открита от мениджмънта на България Иншурънс – Николай Логофетов, Председател на Управителния съвет и изпълнителен директор и Светла Савева-Колева, Член на Управителния съвет и изпълнителен директор.

Bulgaria Insurance

   

Бих искал да започна с благодарност към всички Вас: нашите клиенти, партньори и служители. Благодарим Ви за Вашето доверие! 15 години е достатъчно време за една компания да стартира, да расте и да се утвърждава на пазара. Да работим с Вас и за Вас за нас е удоволствие и чест, и ни дава сили да продължим заедно и да Ви предоставяме най-добрите застрахователни решения и услуги, като един от лидерите на пазара на здравното застраховане в България и една от най-динамично развиващите се компании в общото застраховане. Благодарни сме на акционерите и на висшия мениджмънт за тяхната визия, грижа и подкрепа да вървим напред“, сподели в поздравителната си реч Николай Логофетов.

В своето обръщение към гостите Светла Савева-Колева каза: „Горда и щастлива съм, че съм част от ЗК България Иншурънс, че съм част от един екип, който за тези години премина през много изпитания, но запази водещата си позиция в сегмента „Здравно застраховане“. Непрекъснатото ни желание за развитие и усъвършенстване, създаването и предлагането на нови и разнообразни застрахователни решения, прилагането на най-добрите световни практики са предпоставки, гарантиращи високото качество на нашите продукти и услуги. Ние, в България Иншурънс сме убедени и подкрепени от акционерите, че не бързата печалба и текущите парични потоци са водещите показатели в заложената от нас посока на развитиеВажни са взаимното доверие, спокойствието, сигурността за бъдещето, подкрепата, важна е грижата! Грижата за всички вас – нашите клиенти, партньори, служители! Затова и новият слоган, с който избрахме да продължим е: „С грижа за теб“.

Bulgaria Insurance

   

Приветствие към гостите отправи и специалният гост на събитието Пол Кун, Директор Партньорства на AXA ICAS International: „Когато AXA ICAS стартира своето партньорство с България Иншурънс преди около четири години, Компанията вече бе поставила фундаментът на един ясен път за развитие като силен участник на пазара на здравното застраховане. За мен е истинска чест да отдам дължимото на упоритостта и решителността на Николай и Светла, както и на целия им екип. Благодаря им за техния ангажимент, поздравявам ги за изключителните постижения досега и се надявам, че през следващите години можем да продължим да работим заедно за едно светло и проспериращо бъдеще.“

По време на събитието бяха представени интересни и мотивиращи видео клипове, свързани със създаването на компанията през 2004 г., пътят на израстване и развитие на марката България Иншурънс, успехите на дружеството, значението на доброто международно партньорство с компании от глобалната застрахователна група АХА, силата на добрите колективни усилия за положителните резултати и бъдещите планове на компанията. Специално внимание бе отделено и за корпоративната социална отговорност на България Иншурънс и благотворителната инициатива „Интелигентен растеж“ в партньорство с „Фондация за социална промяна и включване” (ФСПВ), която предоставя възможност за последващо обучение на част от младежите, израснали без родителска грижа.

За доброто настроение на празника се погрижиха водещият Митко Павлов, свежите изпълнения на чаровната Веси Бонева и Светлин Къслев-Сакса и музикалните миксове на ДиДжей Нури.

За финал беше запазена специалната задача –разрязването на празничната торта с пожелание екипният дух да продължава да съпътства семейството на България Иншурънс и през следващите години в развитието и дейността на компанията.

Bulgaria Insurance

   

Събитието достойно отбеляза изминалите 15 години на упорита работа, успешни партньорства и постигнати цели. Присъствието на всички уважили събитието, за пореден път доказа, че посоката, в която България Иншурънс върви е вярна и градивна.

Някои моменти от събитието

Bulgaria Insurance
Bulgaria Insurance

   

Bulgaria Insurance
Bulgaria Insurance

   

Bulgaria Insurance
Bulgaria Insurance

   

Bulgaria Insurance
Bulgaria Insurance

   

Bulgaria Insurance
Bulgaria Insurance

Вижте още...

Актуално: Нов облекчен режим за подаване на претенции в удобство на клиентите по застраховка

5 Април, 2022

Считано от 6-ти април 2022 г. се въвежда облекчен режим за подаване на застрахователни претенции по корпоративна здравна застраховка „България Здраве [...]

Прочети още

България Иншурънс предоставя възможност на украинските граждани за допълнителна качествена здравна грижа

31 Март, 2022

ЗК България Иншурънс предоставя на украинските граждани, получили постоянна закрила и притежаващи удостоверение за временно пребиваване на територията [...]

Прочети още
Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555