Bulgaria Insurance

България Иншурънс отбеляза 15-годишнината си на българския пазар

date 7 Май, 2019

24-ти април 2019 беше специална дата за екипа на България Иншурънс. С празнична вечеря Компанията отбеляза своята 15-та годишнина на българския застрахователен пазар. На събитието присъстваха официални лица, клиенти, партньори, бивши и настоящи служители.

Официалната част беше открита от мениджмънта на България Иншурънс – Николай Логофетов, Председател на Управителния съвет и изпълнителен директор и Светла Савева-Колева, Член на Управителния съвет и изпълнителен директор.

Bulgaria Insurance

   

Бих искал да започна с благодарност към всички Вас: нашите клиенти, партньори и служители. Благодарим Ви за Вашето доверие! 15 години е достатъчно време за една компания да стартира, да расте и да се утвърждава на пазара. Да работим с Вас и за Вас за нас е удоволствие и чест, и ни дава сили да продължим заедно и да Ви предоставяме най-добрите застрахователни решения и услуги, като един от лидерите на пазара на здравното застраховане в България и една от най-динамично развиващите се компании в общото застраховане. Благодарни сме на акционерите и на висшия мениджмънт за тяхната визия, грижа и подкрепа да вървим напред“, сподели в поздравителната си реч Николай Логофетов.

В своето обръщение към гостите Светла Савева-Колева каза: „Горда и щастлива съм, че съм част от ЗК България Иншурънс, че съм част от един екип, който за тези години премина през много изпитания, но запази водещата си позиция в сегмента „Здравно застраховане“. Непрекъснатото ни желание за развитие и усъвършенстване, създаването и предлагането на нови и разнообразни застрахователни решения, прилагането на най-добрите световни практики са предпоставки, гарантиращи високото качество на нашите продукти и услуги. Ние, в България Иншурънс сме убедени и подкрепени от акционерите, че не бързата печалба и текущите парични потоци са водещите показатели в заложената от нас посока на развитиеВажни са взаимното доверие, спокойствието, сигурността за бъдещето, подкрепата, важна е грижата! Грижата за всички вас – нашите клиенти, партньори, служители! Затова и новият слоган, с който избрахме да продължим е: „С грижа за теб“.

Bulgaria Insurance

   

Приветствие към гостите отправи и специалният гост на събитието Пол Кун, Директор Партньорства на AXA ICAS International: „Когато AXA ICAS стартира своето партньорство с България Иншурънс преди около четири години, Компанията вече бе поставила фундаментът на един ясен път за развитие като силен участник на пазара на здравното застраховане. За мен е истинска чест да отдам дължимото на упоритостта и решителността на Николай и Светла, както и на целия им екип. Благодаря им за техния ангажимент, поздравявам ги за изключителните постижения досега и се надявам, че през следващите години можем да продължим да работим заедно за едно светло и проспериращо бъдеще.“

По време на събитието бяха представени интересни и мотивиращи видео клипове, свързани със създаването на компанията през 2004 г., пътят на израстване и развитие на марката България Иншурънс, успехите на дружеството, значението на доброто международно партньорство с компании от глобалната застрахователна група АХА, силата на добрите колективни усилия за положителните резултати и бъдещите планове на компанията. Специално внимание бе отделено и за корпоративната социална отговорност на България Иншурънс и благотворителната инициатива „Интелигентен растеж“ в партньорство с „Фондация за социална промяна и включване” (ФСПВ), която предоставя възможност за последващо обучение на част от младежите, израснали без родителска грижа.

За доброто настроение на празника се погрижиха водещият Митко Павлов, свежите изпълнения на чаровната Веси Бонева и Светлин Къслев-Сакса и музикалните миксове на ДиДжей Нури.

За финал беше запазена специалната задача –разрязването на празничната торта с пожелание екипният дух да продължава да съпътства семейството на България Иншурънс и през следващите години в развитието и дейността на компанията.

Bulgaria Insurance

   

Събитието достойно отбеляза изминалите 15 години на упорита работа, успешни партньорства и постигнати цели. Присъствието на всички уважили събитието, за пореден път доказа, че посоката, в която България Иншурънс върви е вярна и градивна.

Някои моменти от събитието

Bulgaria Insurance
Bulgaria Insurance

   

Bulgaria Insurance
Bulgaria Insurance

   

Bulgaria Insurance
Bulgaria Insurance

   

Bulgaria Insurance
Bulgaria Insurance

   

Bulgaria Insurance
Bulgaria Insurance

Вижте още...

„Застрахователна Компания България Иншурънс" АД покрепи Планинска Спасителна Служба

10 Април, 2024

В началото 2024 година „Застрахователна Компания България Иншурънс“ АД подкрепи Планинска Спасителна Служба. Дарението беше направено съвместно с наш [...]

Прочети още

ЗК България Иншурънс АД успешно премина одит по Система за управление на информационната сигурност в съответствие с изискванията на стандарт ISO/IEC 27001:2022

18 Март, 2024

През месец март 2024 година, "Застрахователна Компания България Иншурънс" АД премина успешно през ре-сертификационен одит по Система за управление на [...]

Прочети още
Login Search call EN
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555