Bulgaria Insurance

Считате ли, че може да понесете финансовото бреме след неочакван инцидент?

date 30 Октомври, 2016

Всеки от нас знае, че животът е непредсказуем и всичко може да се случи. Произшествия стават навсякъде и по всяко време. Внезапно: у дома, на работа, докато шофирате или на почивка, един неочакван инцидент може рязко промени живота ви.

Повечето от нас си мислят: „Това на мен никога няма да ми се случи.“ Но е факт, че над 1 000 000 – 1 500 000 инциденти се случват в рамките на една година, като само 30% от тях са на работното място.

Без застрахователна защита срещу неочаквани произшествия, ако нямат сключена допълнително индивидуалназастраховка Злополука са:

  • – Работещите – около 16 часа в денонощието
  • – Учeниците и студентите – повече от 18 часа в денонощието
  • – Хората на свободна практика и домакини – 24 часа в денонощието

Въпросът, който всеки трябва да си зададе е: „Ще бъда ли достатъчно финансово обезпечен, за да се справя с последствията?” Обмисляли ли сте какво ще се случи с вас, семейството или бизнеса ви, ако пострадате при злополука, и не сте в състояние да работите? В действителност сериозни наранявания в следствие на инцидент, които водят до загуба на трудоспособност, в много от случаите означават скъпа и продължителна рехабилитация и медицински разходи, както и сериозни финансови затруднения.

Но при действаща застраховка Злополука ви се предоставя еднократна сума, за да ви помогне да заплатите медицинските разходи за лекари и специалисти, както и допълнително лечение и процедури, необходими за вашето пълно възстановяване. Обезщетението, което получавате също така ви помага да плащате нормално рeжийните и другите си ежедневни разходи, така че да се възстановите с минимален финансов стрес.

Предимства на застраховка Злополукав един поглед:

  • – Свобода при избор на цена, срок и покрития по застраховката
  • – Отстъпки при семейна и групова заявка
  • – Финансова помощ в случай на загуба на трудоспособност

Помислете и отделете само няколко минути за вашата лична оферта, като изпратите запитване на към експертите на Застрахователно дружество България на gen_ins@zadbg.bg.


Вижте още...

Топ 5 дестинации за лято 2019

14 Май, 2019

До лятото не остана много време и сигурно много от вас вече планират лятната почивка. Дали ще е плаж, планина, живописно село или пътуване в непозната [...]

Прочети още

Най-нестандартните застраховки в света - част 2

12 Април, 2019

Сигурно знаете, че има туристически, здравни и имуществени застраховки, но знаехте ли, че има хора, застраховани от духове? В предходна статия ви пока [...]

Прочети още
Login Search call
Вход за клиенти Вход за партньори Вход за лечебни заведения
24/7 Център за обслужване на клиенти +359 700 13 555